В який день народжуються везучі люди: відповідь астролога

Особливо пощастило людям, народженим в період зміни пір року

Астрологи давно говорять про те, що дата народження людини впливає на її подальшу долю. Деяким людям щастить по життю більше, ніж іншим, але за словами експертів, це не їх заслуга, а тієї даності, з якої вони народилися.

Астропсіхоаналітік Любов Калиновська розповіла, що за розвиток, прагнення до успіху, індивідуальність і волю до життя в гороскопі відповідає Сонце, воно і визначає, наскільки вдало складеться життя людини.

За словами астролога, сонце - це потужна сила, дух і енергія, яка особливо заряджена в періоди зміни пір року - рівнодення (коли Сонце досягає максимально високої та низької точки на небі). Люди, народжені в цей час, володіють сильною енергією, тому вони найчастіше досягають успіху, вони сильні та привабливі.

Любов Калиновська навела приклад, що в приміщення можуть зайти двоє однакових чоловіків, однаково одягнені й з однаковими манерами поведінки. Але на одного відразу ж звернуть увагу, а іншого і не помітять. І за словами експерта, це як раз і пов'язане з вродженою космічною енергією, яка проявляється в харизмі.

Варто відзначити, що весняне сонцестояння припадає на 20, 21 березня, літнє - 21, 22 червня, осіннє - 22, 23 вересня і зимове - 21, 22 грудня. Ще у Сонця є певні градуси зодіаку, які називаються королівськими, тобто володіють потужною позитивною енергією.

Астролог зазначила, що везунчиками можна вважати людей, які народилися 6,7,9 і 10 квітня, тому що у них є всі передумови для того, щоб реалізувати свої мрії та цілі. Також удача прихильна до людей, які з'явилися на світ 29-30 травня, 17 вересня і в ніч з 31 грудня на 1 січня - у них є прагнення до реалізації та бажання заявити про свою особистість.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що астролог спрогнозував, коли пандемія в Україні піде на спад.