Головна Новини Суспільство Наука та освіта В який день народжуються везучі люди: відповідь астролога
commentss НОВИНИ Всі новини

В який день народжуються везучі люди: відповідь астролога

Особливо пощастило людям, народженим в період зміни пір року

22 грудня 2020, 20:05 comments1214
Поділіться публікацією:

Астрологи давно говорять про те, що дата народження людини впливає на її подальшу долю. Деяким людям щастить по життю більше, ніж іншим, але за словами експертів, це не їх заслуга, а тієї даності, з якої вони народилися.

 В який день народжуються везучі люди: відповідь астролога

в які дати народжуються везучі люди (фото з відкритих джерел)

Астропсіхоаналітік Любов Калиновська розповіла, що за розвиток, прагнення до успіху, індивідуальність і волю до життя в гороскопі відповідає Сонце, воно і визначає, наскільки вдало складеться життя людини.

За словами астролога, сонце — це потужна сила, дух і енергія, яка особливо заряджена в періоди зміни пір року — рівнодення (коли Сонце досягає максимально високої та низької точки на небі). Люди, народжені в цей час, володіють сильною енергією, тому вони найчастіше досягають успіху, вони сильні та привабливі.

Любов Калиновська навела приклад, що в приміщення можуть зайти двоє однакових чоловіків, однаково одягнені й з однаковими манерами поведінки. Але на одного відразу ж звернуть увагу, а іншого і не помітять. І за словами експерта, це як раз і пов'язане з вродженою космічною енергією, яка проявляється в харизмі.

Варто відзначити, що весняне сонцестояння припадає на 20, 21 березня, літнє — 21, 22 червня, осіннє — 22, 23 вересня і зимове — 21, 22 грудня. Ще у Сонця є певні градуси зодіаку, які називаються королівськими, тобто володіють потужною позитивною енергією.

Астролог зазначила, що везунчиками можна вважати людей, які народилися 6,7,9 і 10 квітня, тому що у них є всі передумови для того, щоб реалізувати свої мрії та цілі. Також удача прихильна до людей, які з'явилися на світ 29-30 травня, 17 вересня і в ніч з 31 грудня на 1 січня — у них є прагнення до реалізації та бажання заявити про свою особистість.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що астролог спрогнозував, коли пандемія в Україні піде на спад.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини