UNIT.City пропонує українцям грант на навчання програмуванню вартістю 250 тисяч гривень

Отримати грант на безкоштовне навчання зможуть тільки п'ять чоловік

Інноваційний парк UNIT. City відкриває в Україні іменну грантову програму на навчання в ucode IT academy від CEO UNIT. City Домініка Піоте. У UNIT. City повідомляють, що ucode IT academy виділяє п'ять безкоштовних місць для участі в 12-місячній навчальній програмі "Професія програміст" загальною вартістю 250 тис. грн.

Ця програма розрахована на 12 місяців і готує фахівців за двома напрямками: game developer і IoT developer. "Професія програміст" - унікальна навчальна програма, розроблена експертами ucode IT academy і компаніями-партнерами, UBISOFT і Ajax Systems, на основі реальних кейсів.

Після закінчення навчання студенти ucode IT academy зможуть претендувати на вакансії для junior-спеціалістів, також вони матимуть 10 реальних проектів в портфоліо, а кращі випускники зможуть отримати пропозиції роботи від UBISOFT і Ajax Systems.

Поборотися за грант на навчання може кожен українець у віці від 17 років з рівнем англійської не нижче Intermediate.

"Зараз ucode IT academy пропонує унікальну для українського ринку систему навчання. В основі нашої методології досвід навчання команд розробників з Apple і Google, а кожна окрема навчальна програма розробляється нашими експертами в колаборації з компаніями-партнерами. Такий підхід дозволяє не тільки дати нашим студентам якісну теоретичну базу, а й навчити їх працювати з актуальними кейсами та створювати реальні проекти", - розповів Віталій Горовий, керуючий партнер ucode IT academy, засновник InSoft Partners.

Щоб взяти участь у відборі, необхідно заповнити анкету та надіслати есе до 4000 знаків англійською мовою на тему "Як ви плануєте використовувати знання, отримані в ucode IT academy".

Відбір буде проходити у два етапи: вибір кращих есе та інтерв'ю з претендентами в телефонному режимі.

Заявки приймаються до 15 листопада. Навчання стартує 23 листопада.

Раніше "Коментарі" писали, що вчені зі Швеції навчилися програмувати клітини мозку.