Головна Новини Суспільство Наука та освіта У фрагменті метеорита вчені виявили сліди позаземної цивілізації
commentss НОВИНИ Всі новини

У фрагменті метеорита вчені виявили сліди позаземної цивілізації

Тепер вчені встановлюють позаземний геном

29 жовтня 2020, 16:59
Поділіться публікацією:

Взимку 2018 року по небу над штатом Онтаріо США пролетіло небесне тіло з вогненною кулею. Вченим досить швидко вдалося відстежити траєкторію його падіння, а також в найкоротший час зібрати зразки до того, як воно вступить у взаємодію з екологією нашої планети, бактеріями, вірусами, найпростішими і так далі. Про дослідження метеорита розповідає інтернет-журнал Meteoritics & Planetary Science.

У фрагменті метеорита вчені виявили сліди позаземної цивілізації

Раннє виявлення за допомогою метеорологічного радара дало геологам можливість зібрати близько 1 тис грам фрагментів метеорита. Вивчивши його склад і структуру, дослідники виявили чисті запаси органічної речовини, які мають позаземне походження.

Вчені зробили висновок, що небесне тіло належить до хондритів типу H4, до складу якого входять такі елементи таблиці Менделєєва як залізо, нікель і олівін. Вони були представлені приблизно на третину в породі метеорита, що дало всі підстави вважати, що на Землю впав шматочок астероїда Геба.

Всередині деяких фрагментів метеорита геологи виявили органічні речовини, які не згоріли при проходженні атмосфери Землі, що дало можливість дослідникам в черговий раз переконатися, що не тільки на Землі існує життя.

Раніше "Коментарі" писали про те, що NASA запустить в космос туалет за 23 мільйони доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини