Столичним школам виділили понад 23 мільйона гривень для захисту від коронавірусу

У жовтні з бюджету міста направили кошти усім закладам загальної середньої освіти для закупівлі деззасобів та засобів захисту від коронавірусної інфекції

Столичним школам з міського бюджету виділили більше 23 мільйонів гривень для захисту від COVID-19. Як саме розподілили кошти між районами, повідомляє УНН.

Відтак на засоби індивідуального захисту для закладів загальної середньої освіти Шевченківського району направити 736,2 тис. грн, а на закупівлю паперових рушників, дезінфікуючих засобів, бактерицидних ламп і термометрів – понад 1 млн грн.

У Печерському районі на маски та антисептики знадобилося понад 1,6 млн грн, з яких близько 259 тис. грн – на маски медичні, півмаски фільтрувальні, захисні щитки і костюми та понад 1,3 млн на деззасоби.

Для потреб закладів, які розташовані у Подільському районі закупили медичних масок на понад 856 тис. грн. Нині розглядаються пропозиції на відкриті торги з придбання антисептиків на суму понад 1,3 млн грн.

Зазначається, що в Оболонському районі для проведення аналогічних закупівель виділено 3 млн грн, з них понад 2,3 млн грн. використано на придбання деззасобів.

У свою чергу в Дніпровському районі необхідно понад 3,3 млн грн, лише на антисептики витрачено 1,9 млн грн. У Солом’янському районі засоби індивідуального захисту та дезінфікуючі засоби вартували близько 1,5 млн грн.

Також вказано, що в наступних районах кошти розподілили так: у Голосіївському – затвердили кошти у розмірі понад 1,8 млн грн., у Дарницькому – необхідні матеріали коштували 712 тис. грн. та у Святошинському районі – школи отримали 1,7 млн грн. на закупівлю необхідного.

Нагадаємо, "Коментарі" повідомляли чи будуть діти повертатися до шкіл після канікул.