Сім дивовижних осінніх продуктів, які допоможуть краще спати

Вчені Національного фонду сну США перерахували сім осінніх продуктів, які допоможуть поліпшити сон

Дорослі повинні спати 7 або більше годин щоночі, але через фактори життєвого стресу заснути і засипати може бути не так просто. З наближенням осінніх температур ніщо не може здатися більш привабливим, ніж затишний вечір, проведений у ліжку - так що ж ми можемо зробити, коли все, що ми хочемо, це полетіти в країну мрій, але просто не можемо, пише Eat This, Not That.

На щастя, існує безліч осінніх продуктів, які можуть допомогти краще спати. 7 дивовижних осінніх продуктів, які вже є на полицях.

Мигдаль

Горіхи можуть допомогти людям краще спати завдяки вмісту в них викликає спокій магнію. Один з видів горіхів, що містять цей корисний мінерал, - це мигдаль, популярний інгредієнт.

Яблука

Яблука - це не тільки чудові осінні ласощі, але й їжа, яка допомагає краще спати. Згідно Ambrosia Apples, яблука містять велику кількість вітаміну С, який може допомогти знизити рівень цукру в крові і артеріальний тиск, а також поліпшити дихання. Це може допомогти вам швидше заснути і довше спати.

Солодка картопля

Солодка картопля багата клітковиною. Дослідження, проведене у 2016 році, показало, що більш високе споживання клітковини корелює з "великою кількістю часу, проведеного в стадії глибокого повільнохвильового сну". Через це солодка картопля може стати відмінною закускою перед сном.

Індичка

Індичка - містить триптофан, незамінну амінокислоту, відому своєю заспокійливою дією. Згідно з дослідженнями, опублікованими в журналах Neuroscience and Biobehavioral Reviews, триптофан може володіти м'якими седативними властивостями і навіть покращувати сон дорослих, які страждають порушеннями сну.

Солодка кукурудза

Кукурудза - це не тільки звичайний обід, а й смачна страва, наповнена мелатоніном. Мелатонін - гормон, що виробляє шишкоподібна залоза, часто вживають перорально ті, хто страждає безсонням, і особливо корисний для тих, хто страждає від зміни часових поясів. Цікаво, що згідно з дослідженням, опублікованим у 2017 році, вживання в їжу продуктів, багатих мелатоніном, таких як кукурудза, також може допомогти поліпшити сон.

Журавлина

Журавлина - один із тих фруктів, які не тільки повні смаку, але й сповнені важливих вітамінів. Наприклад, журавлина багата на вітамін С, який дійсно допомагає поліпшити сон. Згідно з дослідженнями, нижчий рівень споживання вітаміну С допомагає відновити сон, а також може бути причиною інших проблем зі сном, таких як безсоння.

Мускатний горіх

Мускатний горіх відомий як популярна спеція, яку особливо використовують в осінні місяці, щоб "оживити" деякі з найсмачніших хлібобулочних виробів. Додаєте ви його в гарбузовий пиріг, чи використовуєте його в домашніх запіканках або поливаєте їм теплий напій, мускатний горіх - це набагато більше, ніж просто смачна спеція. Наприклад, це також може допомогти поліпшити ваш сон. Згідно з дослідженнями, він може допомогти знизити кров'яний тиск, розслабити кровоносні судини, а також позитивно вплинути на настрій. Усе це відіграє важливу роль у поліпшенні нічного відпочинку.