Головна Новини Суспільство Наука та освіта Найгучніше покарання року: вчителька отримала 12 місяців в'язниці через відмову носити маску
commentss НОВИНИ Всі новини

Найгучніше покарання року: вчителька отримала 12 місяців в'язниці через відмову носити маску

В даному випадку закон один для всіх

5 листопада 2020, 02:17
Поділіться публікацією:

У Греції вчительку, яка не носила маску під час уроку, суд засудив до 12 місяців тюремного ув'язнення з відстрочкою виконання вироку на три роки. Про це повідомляє телеканал Mega.

Найгучніше покарання року: вчителька отримала 12 місяців в'язниці через відмову носити маску

Суд, який проходив за прискореною процедурою, більшістю голосів визнав педагога винною, але одноголосно визнав пом'якшувальною обставиною те, що раніше вона не порушувала закон.

Викладачка мови в професійному ліцеї (аналогу профтехучилища) в районі Імітос в Аттиці була арештована 23 жовтня після того, як в інтернеті були розміщені скарги і відеоролики, як вона перебувала в класі без маски, а учні кричали, що вона повинна її використовувати.

За інформацією каналу, вчителька пояснила, що попередила директора школи і учнів, що через отиту їй доведеться робити перерву в носінні маски, але вона прийме всі інші заходи для захисту від COVID-19.

Як раніше повідомляли "Коментарі", в Україні можуть ввести чорну зону карантину . Ми все детально пояснили, хто в неї може потрапити.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини