Головна Новини Суспільство Наука та освіта Календар магнітних бур на лютий: коли чекати удару
commentss НОВИНИ Всі новини

Календар магнітних бур на лютий: коли чекати удару

У лютому людство очікує одразу кілька доволі відчутних магнітних бур

25 січня 2021, 19:50 comments4035
Поділіться публікацією:

Лютий 2021 року буде багатим на магнітні бурі різного "ґатунку". Найсильніші із них припадуть на середину місяця, про що детально повідомляє видання OBOZREVATEL.

Календар магнітних бур на лютий: коли чекати удару

У лютому 2021 року очікується чотири магнітні бурі. Фото із відкритих джерел

Отже, лютий почнеться і закінчиться незначними коливаннями магнітосфери. Утім люди, які відчувають метеозалежність, мають бути особливо уважними до власного здоров’я. Загалом у лютому людству доведеться "розбиратися" із наслідками одразу чотирьох магнітних бур.

Одна із сильних магнітних бур очікується 9 лютого. Утім, вона розпочне "закидати вудку" ще із 7 числа. І хоча її кваліфікують як бурю "середньої інтенсивності", кілька днів поспіль людей дещо "штормитиме". Закінчиться вона 10 лютого.

15 лютого, після Дня всіх закоханих, люди можуть відчути на собі наслідки найсильнішої сонячної активності за весь місяць. І хоча ця буря прогнозується вельми короткою, самопочуття вона може погіршити багатьом.

Також невелику, але середню за інтенсивністю бурю варто очікувати 22 лютого. Зважаючи на те, що до цього магнітна активність взагалі не відчуватиметься, слід бути особливо уважними до власного здоров’я. Можлива загальна слабкість.

І остання, найслабша буря, припадає майже на кінець місяця — 27 лютого. Фахівці рекомендують метеозалежним людям не забувати необхідні медикаменти, аби у разі потреби одразу трохи "підправити" власне самопочуття. Не менш уважними до здоров’я цього дня варто бути і людям, у яких діагностовано хронічні захворювання.

Як проявляється вплив магнітних бур на організм людини? Найчастішими симптомами є головний біль, запаморочення, нудота, а також проблеми із серцем. Переконайтеся, що в період магнітних бур ви добре спите, правильно харчуєтеся і не забуваєте про прогулянки на свіжому повітрі.

Нагадаємо, що січень, за повідомленням "Коментарів", пройшов без особливих магнітних коливань.

Утім, якщо ви піклуєтеся про власне здоров’я у будь-якому разі, вам буде корисно дізнатися, чому переводити будильник "ще на п’ять хвилиночок" доволі шкідливо для організму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Виктория

27 січня 2021, 08:52

Витаминно-минеральные комплексы для очистки и укрепления сосудов производства США, фармацевтический стандарт качества GMP. Консультация специалиста. Заказывай в магазине https://dnsp.com.ua/. Быстрый ответ 067 314 86 95 viber.


Новини