ФОТОФАКТ: в озері Лох-Несс виявили загадковий об'єкт

Загадковий об'єкт побачили на екрані гідролокатора

На глибині 200 метрів шотландського озера Лох-Несс, яке славиться легендою про давнє чудовисько, зафіксували загадкову фігуру. І хоч вчені неодноразово спростовували існування Нессі, багатьом ентузіастам цікаво, що ж зафіксував гідролокатор круїзного судна.

Шкіпер Рід Мічі розповів, що на глибині 189 метрів його гідролокатор показав таємничий об'єкт, довжиною в 10 метрів і формою у вигляді великого півмісяця. Він припустив, що це може бути гігантський осетер або велика зграя риб, або ж те саме чудовисько. Капітан судна зізнався, що проходив повз це місце безліч разів, але більше не помічав цього таємничого об'єкта.

Фото: Ronald Mackenzie / SWNS.COM

Мисливець за лохнеським чудовиськом Стів Фелтен, який відвідує озеро протягом 30 років, також переглянув зображення з гідролокатора і зазначив, що цей знімок є найпереконливішим доказом того, що на дні озера живе легендарна істота.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на території Польщі знайдені скам'янілі останки стародавнього морського чудовиська, який жив 150 млн років тому.