Для чого насправді придумали маленьку кишеню на джинсах

Навряд чи знайдеться людина, в чиєму гардеробі не було б місця хоча б для однієї пари джинсів

Джинси є базовим і незамінним елементом гардеробу як чоловіків, так і жінок. І напевно ви хоч раз замислювалися про те, для чого потрібна та сама маленька кишеня на всіх джинсах. Давайте швидше дізнаємося, навіщо ж її придумали. Про це пише "Men 24. Юа".

Маленька кишеня не для монет

Деякі люди вважають, що кишеню придумали для монет. Однак це зовсім не так, адже діставати їх звідти незручно.

Маленька кишеня не для квитків

А хтось упевнений, що раніше ця кишеня призначалася для квитків в кіно або на концерт. Проте, зараз кишеня став набагато меншою, тому складно буде туди запхати будь-який квиток.

Також багато хто носив у ній легендарну запальничку Zippo.

Кишеня для годинника

Маленька кишеня з самого початку була "кишенею для годинника". Ковбої або робочі зберігали в ній свої кишенькові годинники.

Варто зазначити, що в сучасному світі ніхто не носить кишеньковий годинник, але кишеню для них так і залишилася на джинсах. Зараз же їй знайшли нове застосування: люди кладуть в кишеню бездротові навушники, адже вони відмінно там поміщаються.

Як повідомляло видання "Коментарі", як часто потрібно прати джинси. Цей незамінний елемент гардеробу кожної людини потрібно прати в холодній воді або на спеціальній програмі прання, вивернувши навиворіт після 5-7 носок. І не важливо, чи носили ви їх два дні або два тижні - кількість мікробів на них все одно виявиться практично однаковою.

Також ми писали, чому чоловікам небажано носити вузькі джинси. Експерти провели науковий експеримент, в якому взяло участь близько 2 тисяч британців. І результати здивували навіть самих вчених. Виявилося, що в сучасному світі кожен 10-й чоловік стикається з неприємними наслідками через носіння вузьких джинсів.