В Румунії політик "засвітився" голим на онлайн-нараді (ВІДЕО)

Альберто-Йосиф Караян майже хвилину намагався вимкнути камеру

Політик з Румунії Альберто-Йосиф Караян приєднавсь до робочої відеозустрічі, коли був в душі. Із здивуванням намилений політик , який ще й був без одягу, чи не хвилину старався вимкнути процес зйомки відео.

Фрагмент з відеороликом оприлюднили в соціальних мережах. Тут можна побачити, що камера представника Румунії ввімкнулася раптово, таки випадково. Переляканий Караян з піною на голові декілька раз то вмикав, то вимикав камеру, а присутні на зустрічі сміялись з переляканого колеги.

Далі представник Румунії надумав привід, щоб не повертатись на відеозахід. За його словами, в нього наявні проблеми з власним самопочуттям.

"У мене сильна нежить, але я не знаю, як повісити трубку", - пояснив Караян і таки додумався, як вийти з чату.

За якийсь час коментар політика з'явився в соціальних мережах. Представник Румунії стверджує, що "технології все ще грають злі жарти". "На жаль, поспішність далася взнаки! Перепрошую за прикрий інцидент", - заявив Караян.

За інформацією прес-служби Соціал-демократичної партії Румунії, що Альберто-Йосиф Караян написав заяву про відставку.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що спортсмен зрадив дружині на вулиці та потрапив на відео. Джо Вестерман займався сексом з дружиною друга на одній з вулиць. Тепер 33-річний регбіст просить вибачень за те, що трапилося та звинуватив у своїх діях алкоголь. У мережу потрапило відео як регбіст англійської Суперліги Джо Вестерман займається сексом з дружиною свого друга просто на вулиці одного з міст. Після того, як скандальне відео набуло розголосу Вестерман попросив вибачень за свої дії.