Міноборони відреагувало на майора ТЦК, який побив дружину воїна ЗСУ

З'явилась реакція Міністерства оборони на інцидент з побиттям дружини українського військового майором ТЦК.

Міністерство оборони відреагувало на негідну поведінку майора ТЦК Ужгорода, який завдавав два удари по дружині військового ЗСУ. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на соцмережі першого заступника міністра оборони України Олександра Павлюка.

25 червня в Ужгороді стався інцидент з працівником Територіального центру комплектування Варі Костянтином, який у стані алкогольного сп’яніння двічі вдарив жінку, а потім втік з місця події. Поліція знайшла майора ТЦК у власній квартирі та після тесту на алкоголь виявила понад 2 проміле.

Постраждала звернулась до швидкої допомоги та зняла побої, де медичні працівники вказали на "забій м'яких тканин голови, забій нижньої щелепи".

На інцидент за участю майора ТЦК відреагували у Міноборони, де вказали, що готові реагувати на кожний подібний інцидент у всіх регіонах України.

"Усі випадки, які ганьблять високе звання військовослужбовця ЗСУ, не будуть залишені без жорсткої реакції. По кожній подібній ситуації буде проведено службові розслідування, а винні - притягнені до суворої відповідальності", - повідомляє Олександр Павлюк.

Перший заступник міністра оборони вказав контактні дані, за якими можна звертатись у разі виникнення подібних ситуацій:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Зеленський різко реагує на підвищення тарифів на воду для населення.

Також "Коментарі" писали про Бразилію, яка прийняла негативне рішення щодо допомоги українським військовим.