Головна Новини Суспільство релігія Зеленський привітав українців зі святом Святої Трійці
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський привітав українців зі святом Святої Трійці

Кожен день повинен бути як свято Трійці, написав президент Зеленський

7 червня 2020, 11:05 comments1965
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський привітав українців з православним святом — Святою Трійцею. Своє звернення він розмістив на сторінці у Fаcebook. Зеленський закликав громадян не тримати зла на ближніх і не заздрити.

Зеленський привітав українців зі святом Святої Трійці

"Дорогі українці, хочу привітати всіх нас із днем Святої Трійці. Вірю — всі ми будемо дотримуватися старовинного народного звичаю: не будемо сваритися, тримати ні на кого зла і заздрити", — зазначив президент.

У своєму пості він також висловив сподівання, щоб "кожен новий день був, як свято Трійці". Тільки у цьому випадку можна зробити країну кращою", вважає Зеленський.

" target="_blank">

Як повідомляв портал "Коментарі", православные християни відзначають одне з головних церковних свят — Святу Трійцю. В цей день віруючі прославляють Пресвяту Трійцю — Бога Отця, Бога сина і Святого Духа. Це свято відзначають щорічно на 50-ий день після Великодня. У 2020 році свято Святої Трійці збігся як у католиків, так і православних християн, і припав на 7 червня.

Вважається, що вперше в ужиток це свято запровадили учні Христа — апостоли. Біблія вказує, що на Діву Марію і апостолів зійшов Святий дух у вигляді благодатного вогню. Після цього апостоли заговорили різними мовами, щоб проповідувати вчення Христа у різних країнах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини