Хом'як напав на жінку: після укусу вона померла за кілька метрів від лікарні

Укус хом'яка призвів до смерті матері двох дітей в Іспанії.

Трагічний випадок стався в Іспанії з 38-річною матір'ю двох дітей. Її вкусив домашній хом’як, після чого жінка намагалась звернутись до лікарні, однак втратила свідомість, а лікарі констатували її смерть. Чи пов'язана смерть жінки з укусом домашнього улюбленця, тепер покаже розтин.

Як повідомляють іспанські ЗМІ, після укусу хом’яка жінка прямувала до найближчого відділення невідкладної допомоги разом зі своїми дітьми 11 та 17 років. Вона раптово втратила свідомість за кілька метрів перед входом до лікарні.

Медичний персонал кинувся на допомогу постраждалій, намагаючись реанімувати жінку, але врятувати її життя не вдалося. Наразі невідомо, чи пов'язаний трагічний випадок з укусом хом'яка.

Медики зазначають, що укуси хом’яків рідко призводять до серйозних наслідків, проте існують виняткові випадки, коли вони можуть викликати небезпечні для життя інфекції або алергічні реакції. Серед можливих ускладнень – передача сказу або бактеріальні інфекції, а також анафілактичний шок, що може бути спричинений серйозною алергією на укус.

Місцевий суд оголосив про розслідування смерті жінки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про напад тварини у Норвегії, де агресивний беркут намагався викрасти 1,5 річну дитину. Матір безпорадно билась з птахом поки їй не допоміг сусід.

Також "Коментарі" писали про трагічний випадок в Словаччини, де на чоловіка напав ведмідь під час збору грибів. На місце інциденту викликали гелікоптер, однак медики констатували смерть чоловіка після поранень завданих дикою твариною.