Головна Новини Суспільство медицина Зеленський доручив уряду підготувати лікарні до прийому нових хворих
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський доручив уряду підготувати лікарні до прийому нових хворих

Володимир Зеленський заявив, що зараз необхідно сконцентруватися на тому, щоб не допустити другої хвилі зараження коронавірусом

8 серпня 2020, 10:32
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський доручив прем'єр-міністру Денису Шмигалю невідкладно провести комплексну оцінку готовності лікарень для надання допомоги хворим, забезпечити заклади усім необхідним обладнанням. Це пов'язано з рекордним зростанням нових випадків зараження коронавірусом в Україні, повідомляє пресслужба Офісу президента.

Зеленський доручив уряду підготувати лікарні до прийому нових хворих

За словами глави держави, зараз влада повинна сконцентрувати свою діяльність на тому, щоб уникнути другої хвилі зараження коронавірусом, яка може завдати серйозної шкоди економіці країни.

Також Зеленський звернув увагу на необхідність забезпечити медичних працівників засобами індивідуального захисту і посилити контроль за дотриманням карантинних заходів.

Кабміну необхідно буде також переглянути режим роботи контрольно-пропускних пунктів в'їзду на тимчасово окуповану територію Автономної Республіки Крим та міста Севастополя.

"Україна вміє мобілізуватися, якщо треба. Саме час уряду мобілізувати сили для уникнення другої хвилі коронавірусної інфекції, яка може мати страшні наслідки не тільки для економіки, але і для нашого людського капіталу ", — сказав Володимир Зеленський.

Нагадаємо, сьогодні в Україні встановлено новий антирекорд за кількістю нових випадків зараження коронавірусом. За останню добу їх 1489.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини