Головна Новини Суспільство медицина Вакцинації бути: коли в Україні з'являться препарати проти коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

Вакцинації бути: коли в Україні з'являться препарати проти коронавірусу

Вакцинація громадян України мала початися ще 15-го лютого

18 лютого 2021, 09:35 comments2929
Поділіться публікацією:

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов повідомив, коли в Україну надійдуть вакцини проти коронавірусу. Дану інформацію надає телеканал "Україна 24".

Вакцинації бути: коли в Україні з'являться препарати проти коронавірусу

Вакцинація в Україні: Степанов сказав коли точно будуть ліки від COVID-19. Фото: cdni.rt.com

За словами Степанова, 500 тисяч доз вакцини від коронавірусу AstraZeneca поступлять в Україну вже до кінця тижня.

"До кінця тижня вони повинні бути вже в Україні. Там питання логістики, відвантаження  вже безпосередньо з Індії, фрахт літака та решта".

Вакцинація громадян мала проводитися ще з 15-го лютого. Степанов повідомляє, що цього не сталося через бюрократичні процедури в ініціативі COVAX, яка обіцяла надати країні 117 тисяч доз вакцини Pfizer.

Нагадаємо, що раніше Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) почало розслідування щодо закупівлі вакцин від COVID-19. Деталей поки не приводять. Тим часом Телеграм-канали пишуть, що мова може йти про спроби провернути махінації при закупівлі китайської вакцини Sinovac Biotech за допомогою приватної фірми-посередника куди дорожче реальної ціни. Під ударом нібито міністр охорони здоров'я Максим Степанов. Деталі справи читайте в нашому матеріалі.

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов заявив, що політичні скандали навколо препарату Sinovac формують негативну репутацію України серед виробників вакцин від COVID-19. Чому виникають ці скандали? Читайте детальніше тут.

Також сайт "Коментарі" повідомляє, чому українцям важливо вакцинуватися від коронавірусу. Експерти вважають, що хвороба COVID-19 є "віспою сучасності". Думку народного депутата від фракції "Слуга народу" Олени Мошенець читайте в нашому матеріалі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Олесь

18 лютого 2021, 16:58

Уся вакцина з однієї діжки! Хто прийме її зрадить Господа

Олесь

18 лютого 2021, 16:56

Молю Бога про те щоби ця диявольска вакцина до нас ніколи не потрапила, бо вона змінює ДНК! Це не ті вакцини, які були раніше, вони якщо не вб'ють вас, то зроблять безплідними усіх, план глобалістів по депопуляції планети! Щоб усі літаки що її перевозять впали, а кораблі потонули, щоб люди не прийняли це, бо на те закон вільної волі, а ми не хочемо того! Ніхто не хоче, а вони нас і слухати не хочуть бо їм занесли грошей купу, тепер вони і душу і останні труси дияволу продали..

Не байдужий спостерігач

18 лютого 2021, 15:41

Чомусь таке і чекала. З початку лозунги проведемо вакцинацію з січня, з лютого і т.д. Будуть вакцинувати сертифікованою вакциною. А насправді ні чого не зроблено, вакцина буде але за шалені кошти а всі хто ні спроможний купити вакцинуватись буде індійською вакциною результат 0. Браво. Так і далі.

Дід Іван

18 лютого 2021, 12:44

Вакцина з ІндіЇ? Знову такої ж якості як КК? Вибачте, дякую, спочатку он-лайн усіх депутатів щепіть, потім подивимося...

НАРОД

18 лютого 2021, 11:17

А скажіть будьласка, а хто її хоче цієї вашої вакцинації, в народу запитали!?!?!?

Васо

18 лютого 2021, 10:13

Эта цыфра 500 000, что-то настораживает. Где-то ,я её уже слышал.


Новини