Головна Новини Суспільство медицина В уряді розповіли, як правильно утилізувати одноразові маски і рукавички
commentss НОВИНИ Всі новини

В уряді розповіли, як правильно утилізувати одноразові маски і рукавички

Під час утилізації медичних масок і рукавичок в домашніх умовах, їх потрібно скласти в пакет

4 липня 2020, 14:18 comments1255
Поділіться публікацією:

У Міністерстві захисту навколишнього середовища і природних ресурсів розповіли, що потрібно робити з використаними масками і рукавичками. Так, у відомстві рекомендують під час утилізації вдома засобів індивідуального захисту витримати їх у пакеті протягом 72 годин. Про це розповів міністр захисту навколишнього середовища та природних ресурсів Роман Абрамовський на брифінгу в суботу, передає "Українська правда".

В уряді розповіли, як правильно утилізувати одноразові маски і рукавички

За словами Абрамовського, медустанови відправляють маски і рукавички на утилізацію виключно на ліцензовані переробні підприємства. В такому випадку вони вже не є небезпечними для людей. У той же час під час утилізації вдома необхідно дотримуватися певної послідовності дій. Так, використані маски і рукавички потрібно скласти в пакет, щільно його зав'язати і залишити в такому вигляді приблизно на 72 години.

Роман Абрамовський розповів, що так роблять в Європі і зараз цей метод найбільш ефективний.

Нагадаємо, у трьох областях України через різке зростання кількості хворих коронавірусом змушені розгорнути роботу лікарень "другої хвилі".

Раніше "Коментарі" писали, що 4 липня станом на 9:00 в Україні зареєстровано 47 677 випадків інфікування коронавірусною інфекцією COVID-19. За останню добу підтвердилися ще 914 випадків зараження інфекцією. В нашій країні через коронавірус вже померли 1227 осіб. У той же час 21 155 осіб одужали.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини