Головна Новини Суспільство медицина В Україні розпочинають роботу лікарні «другої хвилі»
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні розпочинають роботу лікарні «другої хвилі»

Стрімке зростання кількості хворих коронавірусом в Україні викликав необхідність розгортання лікарень «другої хвилі»

4 липня 2020, 11:12 comments1329
Поділіться публікацією:

У трьох областях України через різке зростання кількості хворих коронавірусом змушені розгорнути роботу лікарень "другої хвилі". Про це пише "УНІАН" з посиланням на дані Міністерства охорони здоров'я.

В Україні розпочинають роботу лікарні «другої хвилі»

Так, у Закарпатській, Волинській та Рівненській областях медики фіксують велика кількість нових випадків коронавіруса. За даними Моз, в лікарнях Києва та Львівської області заповненість ліжок знаходиться на рівні 41-44%. В столиці лікарні "першої хвилі" були розраховані майже на 750 хворих, а у Львівській області – на 1,5 тис.

Нагадаємо, 4 липня станом на 9:00 в Україні зареєстровано 47 677 випадків інфікування коронавирусной інфекцією COVID-19. За останню добу підтвердилися ще 914 випадків зараження інфекцією. В нашій країні з-за коронавіруса вже померли 1227 осіб. У той же час 21 155 осіб одужали.

Крім офіційно підтверджених випадків захворювання коронавірусом, сьогодні також надійшли 1288 повідомлень про підозру зараження захворюванням. Кількість зареєстрованих повідомлень про підозру на COVID-19 вже досягло 93 709. Всього проведено 705 836 тестування методом ПЛР.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини