Головна Новини Суспільство медицина В Україні можуть ввести карантин "вихідного дня"
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні можуть ввести карантин "вихідного дня"

Міністр охорони здоров'я України Максим Степанов припустив, що карантин "вихідного дня" можуть запровадити з наступного понеділка

4 листопада 2020, 11:25
Поділіться публікацією:

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов розповів в ефірі телеканалу 1+1 про можливу зміну сценарію карантину. Вже з понеділка МОЗ може запровадити карантин "вихідного дня". Цей захід передбачає повне обмеження роботи торгово-розважальних закладів, закладів харчування з суботи по неділю. Ресторани та кафе зможуть працювати тільки “на виніс”. Досвід карантину на вихідних вже отримала Італія.

В Україні можуть ввести карантин "вихідного дня"

Фото: РБК

Такі обмеження — необхідність. Вони можуть попередити сотні випадків передачі хвороби. Адже на сьогодні в Україні зафіксовано 9524 нових заражень COVID-19.

Міністр заспокоює, жорсткіших заходів, на подобі комендантської години, МОЗ поки застосовувати не буде. Детальніше про це сьогодні говоритимуть на засіданні уряду.

Нагадуємо, що Україна діє за сценарієм адаптивного карантину. Регіони країни поділені на три зони: "червону", "помаранчеву" та "зелену". Поділ на зони можна відслідковувати на сайті Кабінету міністрів України.

Також звертаємо вашу увагу на симптоми, за наявності яких потрібно невідкладно лягати в інфекційне відділення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини