Головна Новини Суспільство медицина Українські фармкампанії тестують ліки для лікування COVID-19: перелік
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські фармкампанії тестують ліки для лікування COVID-19: перелік

Стало відомо, хто бере участь у дослідженні ліків для лікування коронавірусу в Україні

7 серпня 2020, 17:17 comments1506
Поділіться публікацією:

В Україні чотири вітчизняні фармацевтичні компанії наразі тестують лікарські засоби для лікування хворих на коронавірусну хворобу. Про це у Facebook інформує Рада національної безпеки і оборони.

Українські фармкампанії тестують ліки для лікування COVID-19: перелік

Йдеться про такі препарати: "АМІЗОН MAKC" виробництва АТ "Фармак", "Аміксин ІС" — ТДВ "ІНТЕРХІМ", "Корвітин" — ПАТ НВЦ "Борщагівський ХФЗ", "Біовен" — ТОВ "БІОФАРМА ПЛАЗМА". Поки що фахівці проводять клінічні дослідження препаратів. Зокрема, перевіряється ефективність ліків для лікування симптоматичного COVID-19.

Слід зазначити, що всі перелічені препарати є зареєстрованими в Україні. Тобто, вже допускаються до застосування і є давно відомими. Однак в інструкціях до їх застосування відсутня інформація щодо лікування коронавірусу.

Повідомляється, що у дослідженні беруть участь дорослі віком від 18 до 65 років, а щодо "Біовену" та "Корвітіну" – додатково включені до переліку учасників особи похилого віку старші за 65 років.

Як зазначив глава РНБО Олексій Данілов, у нашої країни достатньо високопрофесійних фахівців і підприємств фармацевтичної галузі, щоби створити необхідні для лікування коронавірусної інфекції ліки і вакцини.

Раніше повідомлялося, скільки Україна витратила грошей з фонду для боротьби з коронавірусом на ліки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини