Головна Новини Суспільство медицина У ВООЗ дали несприятливий прогноз з приводу смертності від COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

У ВООЗ дали несприятливий прогноз з приводу смертності від COVID-19

Найближчим часом смертність від COVID-19 збільшиться

20 січня 2021, 09:03
Поділіться публікацією:

Всесвітня організація охорони здоров'я зробила прогноз, що стосується підвищення кількості смертей від коронавірусу найближчим часом. Про це вчора, 19 січня, в соціальній мережі в Twitter повідомив виконавчий директор Програми ВООЗ з надзвичайних ситуацій в області охорони здоров'я Майкл Райан.

У ВООЗ дали несприятливий прогноз з приводу смертності від COVID-19

Смертність від коронавірусу перевищить 100 тисяч в тиждень - фото: з відкритих джерел

За його словами, ситуація зі смертністю від коронавірусу значно погіршиться. Таким чином, в тиждень від COVID-19 буде вмирати понад 100 тисяч осіб. Згідно з прогнозами медика, це має статися вже найближчим часом. Варто відзначити, що минулого тижня було зареєстровано 93 тисячі смертей від коронавірусу.

"Вакцини від COVID19 — це постріл в руку, якого ми всі потребуємо у прямому і переносному сенсі. Але обіцянка рівного доступу знаходиться під серйозним ризиком. Більше ніж 39 мільйонів доз було введено як мінімум в 49 країнах з більш високим рівнем доходів. В одній країні з найнижчим рівнем доходів було введено всього 25 доз", — повідомляв раніше на своїй сторінці в Twitter генеральний директор Всесвітньої організації охорони здоров'я Тедрос Аданом Гебреісус.

Поточна статистика по захворюваності коронавірусів показує, що на сьогодні у світі заражень налічується 96 625 755, смертельних випадків — 2 065 698, людей, які видужали — 69 274 079. На цей момент COVID-19 заражені 25 285 978 осіб.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що депресія, за заявою вчених, може вплинути на ефективність вакцини від коронавірусу, а також про те, що глава МОЗ розповів, коли в Україні стартує вакцинація від коронавірусу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини