Головна Новини Суспільство медицина У МОЗ розповіли, коли піде на спад хвиля пандемії коронавірусу в Україні - це момент дуже близький
commentss НОВИНИ Всі новини

У МОЗ розповіли, коли піде на спад хвиля пандемії коронавірусу в Україні - це момент дуже близький

Для досягнення падіння рівня захворюваності необхідно дотримуватися певних умов

16 листопада 2020, 21:34 comments1280
Поділіться публікацією:

У Міністерстві охорони здоров'я розповіли, коли ця хвиля пандемії коронавірусу в Україні піде на спад. У відомстві підкреслили, що обов'язковою умовою для досягнення позитивного результату в епідеміологічній обстановці по Україні є карантин вихідного дня. Він допоможе утримувати рівень хворих на цифрі 11-12 тисяч, а надалі й знизити цю кількість. За словами глави МОЗ Максима Степанова, виходячи з міжнародного досвіду, при дотриманні всіх необхідних умов, падіння рівня щоденної захворюваності від 15% до 20% відбудеться вже через два тижні, виходячи з того, що інкубаційний період коронавірусної хвороби в середньому триває саме стільки.

У МОЗ розповіли, коли піде на спад хвиля пандемії коронавірусу в Україні - це момент дуже близький


Раніше портал "Коментарі" писав про те, що Уряд виконає вимогу Верховної Ради, якщо народні обранці вирішать, що карантин вихідного дня потрібно скасувати. Про це заявив міністр Кабінету міністрів України Олег Немчінов. Також він додав, що завтра, 17 листопада, Кабінет міністрів України буде намагатися довести необхідність повного локдауну на вихідні, а надалі в залежності від того, яке рішення буде прийнято Верховною Радою, воно буде реалізовано Урядом в рамках, передбачених законодавством.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/u_now/8802
comments

Обговорення


Новини