Головна Новини Суспільство медицина Швидку допомогу в Україні почне супроводжувати поліція - Степанов
commentss НОВИНИ Всі новини

Швидку допомогу в Україні почне супроводжувати поліція - Степанов

Степанов, як все його підпорядковане відомство, сподівається на позитивний розгляд питання

22 грудня 2020, 18:15 comments1046
Поділіться публікацією:

МОЗ ініціювало посилення відповідальності за напад на медпрацівників. Передбачено, що бригади екстреної медичної допомоги в Україні почнуть супроводжувати представники поліції. Про це заявив глава МОЗ Максим Степанов. За його словами, після корективи законодавства України у сфері медичного обслуговування, а також погоджень з експертами, у Раду для розгляду вже внесли відповідний законопроект. Степанов, як і Міністерство охорони здоров'я, сподівається на швидкий та позитивний розгляд законодавчого акту.

Швидку допомогу в Україні почне супроводжувати поліція - Степанов

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що представник Центру громадського здоров'я Міністерства охорони здоров'я України Ігор Кузин заявив, що максимальне число хворих на коронавірусну інфекцію прогнозується на січень наступного року. Триватиме явище до середини лютого. До схожої думки дійшли й міжнародні експерти. На думку Кузіна, беручи до уваги рівень захворюваності за попередні дні, можна сміливо говорити про те, що тотального карантину країні не уникнути.

Крім того, порталу стало відомо про те, що глава МОЗ Максим Степанов розповів, що особисто перевіряв функціонал колл-центру підопічного йому відомства по боротьбі з коронавірусом, і один раз не зміг додзвонитися. Про цей випадок він розповів сам. За його словами, в разі завантаженості дзвінками операторів, доводиться чекати до пари хвилин. Степанов нібито не дочекався, але вже протягом декількох хвилин йому передзвонили, представившись оператором контакт-центру МОЗ. При чому міністр підкреслює, що дзвонив ні з його власного номера, відомого багатьом працівникам медицини, а з чужого.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини