Головна Новини Суспільство медицина Степанов зробив важливу заяву про проведення вакцинації в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Степанов зробив важливу заяву про проведення вакцинації в Україні

За словами міністра, Україна повністю готова до вакцинації

30 грудня 2020, 14:04
Поділіться публікацією:

Наша країна готова до проведення масової вакцинації проти коронавірусного захворювання. Про це заявив міністр охорони здоров'я Максим Степанов під час брифінгу.

Степанов зробив важливу заяву про проведення вакцинації в Україні

ФОТО: З відкритих джерел

"Я можу сказати, що Україна готова до проведення вакцинації на всіх етапах, незалежно від виду вакцини, яку ми отримаємо", — сказав він.

Глава МОЗ також зазначив, що в найближчому майбутньому держава планує підписати договори на поставку препарату для щеплення з компаніями-виробниками. Міністр підкреслив, що Україна веде переговори з ними вже понад чотири місяці.
За словами Степанова, найголовніше для країни — терміни поставки вакцини проти коронавірусу. Важливо, щоб препарат змогли доставити, як можна швидше.
Міністр також повідомив про те, що вакцинація буде проходить безпосередньо по регіонах, але головне, щоб це було швидко і оперативно. Степанов стверджує, що кампанія проти коронавірусу не повинна втручатися і впливати на зупинку інших програм імунізації українців:
"Залучені фахівці та пункти щеплень повинні бути створені та залучені додатково саме для потреб COVID-19", — продовжив міністр охорони здоров'я.

Нагадаємо, що раніше в Міністерстві охорони здоров'я розповіли, де українці зможуть отримати щеплення проти коронавірусного захворювання. Вакцинуватися можна буде на базі спеціальних пунктів і кабінетів, яких за станом на грудень в країні налічують понад 11 тисяч.
Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що у зв'язку з початком вакцинації від COVID-19, українці, що знаходяться на цей момент в Польщі, зможуть зробити щеплення абсолютно безкоштовно.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини