Головна Новини Суспільство медицина Названа одна з причин зниження темпів пандемії в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Названа одна з причин зниження темпів пандемії в Україні

З початку пандемії в Україні захворіло на коронавірус понад 1,2 млн осіб

31 січня 2021, 11:45 comments1838
Поділіться публікацією:

Останнім часом в Україні фіксують значне зниження приросту захворюваності коронавірусною інфекцією. Доктор медичних наук Ольга Голубовська пояснила, з чим це може бути пов'язано.

Названа одна з причин зниження темпів пандемії в Україні

чому пандемія в Україні пішла на спад / Фото: pixabay

"Зараз багато хто не звертаються за медичною допомогою, і це до речі одна з причин зниження, в тому числі в офіційній статистиці (по COVID-19 — ред.)", — зазначила фахівець.

Також лікар наголосила, що в медичних установах зараз менше пацієнтів з коронавірусною інфекцією, але практично всі вони у важкому стані.

Відзначимо, що станом на ранок 31 січня в Україні зафіксували 3 177 нових випадків COVID-19. Найбільше хворих за добу зареєстрували в Івано-Франківській (337 осіб), Закарпатській (217 осіб) областях та Києві (215 осіб). Всього з початку пандемії в країні захворіло понад 1,2 млн українців.

До слова, в Міністерстві охорони України здоров'я закликають робити тестування на COVID-19 при будь-яких симптомах ГРВІ.

Нагадаємо, провідний інфекціоніст МОЗ Ольга Голубовська заявила, що при захворюванні коронавірусною інфекцією не можна зволікати. За її словами, лікувати COVID-19 усіма доступними методами треба вчасно, запобігаючи усіма відомими методами важкі та критичні стани. Голубовська звернути увагу на те, що коли мова йде про лікування хворого на коронавірус, то це не той випадок, коли варто відтягувати.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що доктор медичних наук Ольга Голубовська припустила, що пандемія коронавірусу може розвиватися по трьох сценаріях. І найстрашніший з них — щорічне зростання смертності.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

xxx

31 січня 2021, 14:58

Cocyт и дaют без дeнeг. Тысячи дaвaлок жаждут ceкcа и cпepмы. Заходи и сам увидишь----- http://srt.vg/sisky


Новини