На Черкащині лікарі врятували чоловіка: він проковтнув шість гайкових ключів

Чоловік проковтнув шість гайкових ключів та потрапив до лікарні

Лікарі Черкаської обласної лікарні успішно вилучили шість гайкових ключів із тіла пацієнта, який їх проковтнув. Інцидент стався в серпні цього року, і пацієнт уже завершив курс лікування та повернувся додому. Про це повідомили у відділенні торакальної хірургії медзакладу Черкаської області.

Згідно з інформацією лікарів, пацієнт потрапив до лікарні зі складними медичними ускладненнями: розривом стравоходу, гнійним запаленням м’яких тканин, запаленням середостіння та скупченням гною в плевральній порожнині.

Лікарі провели надскладну операцію, що включала кілька хірургічних втручань для вилучення сторонніх предметів.

Чоловік проковтнув шість гайкових ключів. Джерело: відділення торакальної хірургії Черкаської обласної лікарні

Речниця Нацполіції Черкаської області Зоя Вовк повідомила, що випадок не є кримінальним і до поліції звернень не надходило. Медики також зазначили, що через лікарську таємницю не можуть розголошувати всіх деталей, але наголосили, що це був "випадок академічного рівня".

Пацієнт провів у лікарні три тижні й успішно одужав, після чого був виписаний додому.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що чоловік у В'єтнамі шукав нових сексуальних відчуттів та засунув собі в анус цілий лайм та живого вугра. Невдовзі чоловік опинився у лікарні, де йому провели операцію та витягнули рибу з живота.

Також "Коментарі" писали про українку, яка вісім місяців скаржилась на кашель. Після обстежень лікарі знайшли неочікуваний предмет у її легенях, який потрапив туди під час пологів жінки.