Головна Новини Суспільство медицина Медзаклади отримали понад 670 млн грн на виплати підвищених зарплат лікарям, - Шмигаль
commentss НОВИНИ Всі новини

Медзаклади отримали понад 670 млн грн на виплати підвищених зарплат лікарям, - Шмигаль

Половина медичних установ вже отримала гроші на виплату підвищених вересневих зарплат

5 жовтня 2020, 14:06
Поділіться публікацією:

Більш ніж 670 млн грн отримали медичні установи на виплату підвищених зарплат українським лікарям. За словами прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля, гроші зараз отримала тільки половина медзакладів. Про це глава уряду повідомив під час селекторної наради під головуванням президента України Володимира Зеленського.

Медзаклади отримали понад 670 млн грн на виплати підвищених зарплат лікарям, - Шмигаль

Крім того, повідомляється, що договори з Національною службою здоров'я вже уклали 80% лікарень і зараз триває процес підписання угод з іншими медичними установами.

Президент Зеленський також заявив, що Національна академія медичних наук прийняла рішення про виділення 500 ліжок для госпіталізації хворих коронавірусом в семи наукових установах Києва.

Нагадаємо, в Україні за добу виявили коронавірус ще у 3771 осіб. Традиційно серед лідерів за темпами поширення COVID -19 опинилися Харківська область і Київ. Однак вперше до них приєдналася Сумська область.

Також "Коментарі" писали, що друга хвиля коронакризи все більш явно накриває весь світ, включаючи Україну. Як слід готуватися до неї нашій державі в цілому і громадянам зокрема відповіли експерти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини