Головна Новини Суспільство медицина Медиків захищатимуть від ковіду сертифіковані костюми
commentss НОВИНИ Всі новини

Медиків захищатимуть від ковіду сертифіковані костюми

2020 року компанія «БІКО» вже відправила понад 100 тисяч комбінезонів для медиків по всій Україні

5 березня 2021, 16:25
Поділіться публікацією:

Компанія "БІКО", національний лідер з виробництва засобів індивідуального захисту, готова постачати у 2021 році більше 200 тисяч спеціальних захисних костюмів для медиків, які доглядають за хворими на COVID-19. Костюми мають сертифікат ДСТУ EN14126: 2008 – сучасного стандарту високого рівня захисту. 

Медиків захищатимуть від ковіду сертифіковані костюми

Медиків захищатимуть від коронавірусу сертифіковані костюми - фото з відкритих джерел


"На початку світової пандемії коронавірусної інфекції SARS-CoV-2 наші фахівці оперативно допрацювали засоби захисту, що добре зарекомендували себе раніше, для використання в медичних установах", – говорить Юлія Бужина, директорка компанії "БІКО".


Інститут громадського здоров'я ім. О.М. Марзєєва НАМН України та Інститут мікробіології і вірусології імені Д.К. Заболотного НАН України підтвердили, що ці комбінезони здатні захистити медичний персонал від Covid-19, тому що матеріал, який використовується при виготовленні комбінезонів BeSafe PRO MASTER і BeSafe PRO MASTER STRONG, не пропускає мікроорганізми і може використовуватися для виготовлення засобів індивідуального захисту, з метою запобігання поширенню пандемічного штампа коронавірусу Covid-19.


Влітку 2020 року вироби компанії "БІКО" пройшли тестування в міжнародній лабораторії, за результатами яких було отримано протоколи випробувань, що підтверджують відповідність продукції стандарту EN 14126. Ці протоколи було підтверджено в Україні та на їх підставі отримані Сертифікати експертизи типу, які підтверджують відповідність продуктів BeSafe PRO MASTER, BeSafe PRO MASTER STRONG, а також халата захисного поліпропіленового нормам ДСТУ EN14126: 2008. 

Медиків захищатимуть від ковіду сертифіковані костюми - фото 2
Медиків захищатимуть від ковіду сертифіковані костюми - фото 3
Медиків захищатимуть від ковіду сертифіковані костюми - фото 4
Медиків захищатимуть від ковіду сертифіковані костюми - фото 5


2020 року компанія "БІКО" відправила понад 100 тисяч комбінезонів для медиків по всій Україні. Вони стали важливим елементом у порятунку життів медичного персоналу та пацієнтів.


Маючи великі виробничі потужності, компанія "БІКО" готова у 2021 році задовольнити попит на високоякісні сертифіковані костюми для захисту медиків. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини