Головна Новини Суспільство медицина "Маю сумний прогноз": Порошенко прокоментував питання вакцинації від коронавірусу в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

"Маю сумний прогноз": Порошенко прокоментував питання вакцинації від коронавірусу в Україні

Політик вважає, що негаразди щодо вакцинації пов’язані із бездіяльністю влади

11 лютого 2021, 12:28
Поділіться публікацією:

Україна може останньою завершити масову вакцинацію серед усіх європейських держав. Подібний похмурий прогноз зробив п’ятий президент України Петро Порошенко.

"Маю сумний прогноз": Порошенко прокоментував питання вакцинації від коронавірусу в Україні

Порошенко має не найкращі прогнози щодо вакцинації в Україні. Фото: Rokha.Ir

За словами Порошенка, проблеми із вакцинацією, інформаційною компанією для населення та іншими коронавірусними питаннями залежать винятково від влади. Екс-президент звинувачує уряд і безпосередньо главу держави Володимира Зеленського у "злочинній бездіяльності".

"Уже 60% українців, відповідно до сьогоднішнього соціологічного опитування, вважають, що Зеленський і влада зробили абсолютно недостатньо для протидії пандемії, бо люди втратили близьких, родичів, людей залишили без ліків, без кисню, без ліжок, залишили сам на сам", — написав Порошенко на особистій сторінці у Twitter.

Думки користувачів соцмережі, як це часто буває, розділилися після ознайомлення із публікацією Петра Порошенка. "Ми це і так знаємо", "Бо хтось навіть закупку вакцин проконтролювати не може", "Просто ми найвеличніша нація! Всі інші нації це біологічний матеріал, так би мовити, піддослідні кролики для нас. Ми таким чином перевіряємо безпечність вакцини! Просто Порошенко цього не знає!", — пишуть і сарказмують ті, хто підтримує подібне бачення ситуації.

Є й частка людей, які звинувачують саме Порошенка у проблемах із неспроможністю медичної системи впоратися із коронавірусом та влаштувати вчасну вакцинацію — через, на їхню думку, невдалу медичну реформу проведену спільно з екс-очільницею МОЗ Уляною Супрун.

Хтось же просто намагається знайти бодай якийсь позитив у нинішній ситуації. "Краще останнім вколотися Pfizer ніж першим — Спутником V",-  пише користувач @MaxBady.

Нагадаємо, що масова вакцинація українців від коронавірусу має стартувати вже 15 лютого. "Коментарі" досліджували, чи справді цей процес може розпочатися вчасно та від яких факторів залежить його загальна тривалість.

Також на порталі можна дізнатися, чому в Україні заборонили використовувати російську вакцину "Спутник V". Між іншим, від препарату із РФ відмовляються навіть у литовському уряді — з огляду на гостру геополітичну ситуацію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

валентина

11 лютого 2021, 13:31

власти начхать на нас.она любит нас только перед выборами.но мы,назло этим поганцам будем живы и ,даст Бог,эдоровы.каждый должен помнить,что жизнь дважды не дается и нужно очень бережно к ней относится.жаль,что мы навыбирали такую власть.набираемся терпения и не будем паниковать,делай что должно и будь что будет.берегите себя и будьте все здоровы.с уважением .Валентина.


Новини