Головна Новини Суспільство медицина Коронавірус зникне так само несподівано, як і з'явився - заява лікаря
commentss НОВИНИ Всі новини

Коронавірус зникне так само несподівано, як і з'явився - заява лікаря

Все, що потрібно - продовжувати жити нормальним життям

22 грудня 2020, 13:42 comments1750
Поділіться публікацією:

COVID-19 зникне так само несподівано, як і з'явився. Саме з цієї причини не варто даремно переживати і піддаватися масовій паніці. Таку заяву зробив головний лікар одного з діагностичних медичних центрів Львова Тарас Жиравецький на своїй сторінці в соціальних мережах.

Коронавірус зникне так само несподівано, як і з'явився - заява лікаря

Коронавірус в Україні. Фото: unsplash

"Люди просто втомилися від тієї інформації, яка щодня виливається на них з інтернету і телебачення щодо COVID-19. Нам потрібно розуміти, що цей вірус, як несподівано з'явився, так і несподівано зникне, що ми спостерігали з різним грипом", — написав він у Facebook.

Тому експерт рекомендує всім без винятку зберігати спокій і адекватно сприймати ту ситуацію, яка зараз відбувається. Тому що в спокійному та урівноваженому стані набагато простіше пережити пандемію, впевнений Жиравецький. Звичайно ж, наступні кілька років у суспільства і вчених залишиться багато питань про те, що було зроблено правильно, а що ні. А на цей момент людям залишається навчитися жити в новій реальності, розуміючи цінність кожного прожитого моменту.

"Ми дійсно маємо дуже багато цінного поруч і тільки такі часи змушують нас оцінити те, що ми не помічаємо", — заявив фахівець.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чи варто боятися мутованого коронавірусу. Великобританія заявила про появу нового штаму мутованого коронавірусу "VUI — 202012/01", який передається набагато легше, ніж його попередники. Лікар Рівненської обласної дитячої лікарні Павло Сільковський пояснив, чи є причини для того, щоб переживати або боятися.
Експерт заявив, що мутація нового вірусу була цілком прогнозованою, але паніка і заяви вчених взяли верх над здоровим глуздом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини