Головна Новини Суспільство медицина Коронавірус в Україні: статистика на 6 січня
commentss НОВИНИ Всі новини

Коронавірус в Україні: статистика на 6 січня

Найбільше нових заражень виявили в Києві

6 січня 2021, 09:40 comments1118
Поділіться публікацією:

У порівнянні з вчорашнім днем, приріст захворюваності коронавірусною інфекцією трохи збільшився. В Україні за добу зафіксували 6 911 нових випадків, зокрема захворіли 203 дитини та 406  медичних працівників.

 Коронавірус в Україні: статистика на 6 січня

статистика COVID-19 на 6 січня (фото з відкритих джерел)

Згідно з даними Ради національної безпеки та оборони України (РНБО), діагноз COVID-19 зараз встановлений у 309 241 українця, ще у понад 7 тисяч є підозри на наявність захворюваності в організмі. Жертвами пандемії вже стали 19 357 людини, з них 228 — за минулу добу. Але статистика тих, хто видужав більш позитивна, всього коронавірус вдалося перемогти 761 898 українцям, з них понад 14 тисяч вилікувалися за минулу добу.

Найбільшу кількість нових випадків COVID-19 продовжують фіксувати у Києві (+ 931 особа за добу), Одеській (+668 осіб) Запорізькій (+622 особи) та Київській (+596 осіб) областях. Найменше коронавірус "б'є" по Кіровоградській області, там за минулу добу було зафіксовано 65 нових випадків захворювання.

МОЗ назвало три простих правила протиепідемічної безпеки — дотримання дистанції, носіння маски та гігієна рук.

Нагадаємо, два місяці тому в Великобританії було виявлено новий штам коронавірусної інфекції, який почав дуже швидко розповсюджуватися по всьому світу. Перші випадки вже зафіксовані в Японії, Німеччині, Нідерландах, США та інших країнах. В Україні, до речі, мутована формаCOVID-19 поки не зареєстрована.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що "британська" мутація коронавірусу може стати причиною третьої хвилі пандемії, зокрема в європейських країнах. У зв'язку з цим Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) рекомендує посилити карантин і вжити відповідних заходів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини