Головна Новини Суспільство медицина Коронавірус в Україні: число хворих знизилося
commentss НОВИНИ Всі новини

Коронавірус в Україні: число хворих знизилося

У п'яти областях України нових випадків за добу зареєстровано не було

29 червня 2020, 09:58 comments1470
Поділіться публікацією:

За минулу добу в Україні зареєстровано 646 нових випадків захворювання COVID-19. Лідером як і раніше є західні області країни — найбільше число хворих виявлено у Львівській, Рівненській та Волинській областях. Така інформація міститься на картці системи моніторингу поширення коронавіруса РНБО України.

Коронавірус в Україні: число хворих знизилося

Нових випадків захворювання не зафіксовано в п'яти областях. Так, без хворих виявилися Дніпропетровська, Кіровоградська, Черкаська, Херсонська та Луганська області.

У Львівській області кількість хворих за добу збільшилася на 115 осіб, Волинська область зареєструвала 84 випадки, Рівненська область — 70.

За минулу добу від наслідків коронавіруса померли 18 людей. Таким чином, загальна кількість летальних випадків становить 1147.

Зазначимо, що до цього дві доби поспіль реєструвалося понад 900 нових випадків зараження. Загальне число інфікованих з початку епідемії досягло 43 628 чоловік.

Як повідомляв портал "Коментарі", міліони людей можуть померти, якщо в світі почнеться друга хвиля пандемії коронавіруса. Про це заявив офіційний представник Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини