Головна Новини Суспільство медицина Коронавірус може бути біологічною зброєю: несподівана заява нардепа
commentss НОВИНИ Всі новини

Коронавірус може бути біологічною зброєю: несподівана заява нардепа

За її словами, Китай вийшов уже на першу лінію холодної війни

18 січня 2021, 18:21
Поділіться публікацією:








У своєму інтерв'ю для на телеканалу "Наш" народний депутат Верховної Ради Олена Мошенець зробила несподівану заяву. Так, вона сказала, що коронавірус може бути різновидом біологічної зброї. Нардеп додала, що Китай вийшов уже на першу лінію холодної війни.

Коронавірус може бути біологічною зброєю: несподівана заява нардепа

Коронавірус. Фото: unsplash

Мошенець розповіла, що вже на продовженні тривалого часу не припиняються розмови про те, що створення вірусу — це потужна біологічна зброя, створена в лабораторіях.

"Я розглядаю таку можливість, що це може бути однією з різновидів біологічної зброї. Про біологічну зброю, як і про ядерну зброю, мова йде вже багато десятиліть. Насправді ця зброя набагато гірше, ніж ядерна. Якщо ядерні боєголовки ми можемо порахувати — скільки їх, де і в яких країнах, то про те, що відбувається в лабораторіях і як це може вплинути на світову кон'юнктуру в майбутньому і подальші дії, тут сказати складніше. Коронавірус може бути хорошим прикладом того, як це може бути. Навіть без ядерної зброї", — заявила народний депутат.


Як повідомляло видання "Коментарі", як уникнути спалаху "британського" штаму коронавірусу. Головний санітарний лікар Віктор Ляшко назвав простий, але максимально ефективний спосіб, який допоможе убезпечити себе від нового штаму коронавірусу.

Також ми писали, Голубовська назвала препарат, який рятує життя українців від коронавірусу. Ведучий інфекціоніст України, професор Ольга Голубовська на своїй сторінці в соціальних мережах розповіла, які препарати є ефективними в боротьбі з COVID-19. Було проведено нове наукове дослідження, яке продемонструвало високу ефективність препаратів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Спец

18 січня 2021, 19:58

Наверное, г-жа Мошенец хорошо разбирается в оружии массового поражения, только одно плохо - фамилия у неё подозрительно омофомная...


Новини