Головна Новини Суспільство медицина Гройсман розповів, як правильно потрібно було боротися з коронавірусом в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Гройсман розповів, як правильно потрібно було боротися з коронавірусом в Україні

Володимир Гройсман поділився своєю думкою про те, як потрібно було спочатку боротися з коронавірусом

10 грудня 2020, 16:25
Поділіться публікацією:








Гройсман розповів, як правильно потрібно було боротися з коронавірусом в Україні

ФОТО: З відкритих джерел

Колишній прем'єр-міністр України висловив свою думку щодо ситуації з коронавірусом в Україні під час інтерв'ю з Олесею Бацман. Цього разу гостем передачі став Володимир Гройсман. В ході розмови Олеся поцікавилася думкою колишнього прем'єр-міністра про майбутній січневий локдаун. Таке рішення він порахував безвихіддю і зазначив, що люди зараз буквально загнані в кут. З одного боку у більшості є страх захворіти, а з іншого — кожен переживає за свій заробіток.

На думку Гройсмана, діяти спочатку потрібно було не так. Він зазначив, що є три головні аспекти, яких повинна була торкнутися державна політика. Перший — це медичний аспект, що стосується лікарів, інфраструктури, а також наявності та доступності всіх необхідних медикаментів для лікування. Спочатку потрібно було робити більше ліжкомісць і працювати на випередження. Але, влада, за його словами, нібито рухається в іншому напрямку. Саме це негативно позначається на ситуації.

Другий аспект, на думку Гройсмана — економічний. За цей період часу в країні не було ефективної підготовки для того, щоб бізнес зміг вижити в умовах карантину. У зв'язку з допущенням багатьох помилок з боку влади, багатьом підприємцям буквально нема за що жити зараз.

Третій аспект — соціальний. Колишній прем'єр-міністр вважає, що для людей з мінімальними доходами повинна була бути окрема програма. Їм повинна була виділятися певна сума, щоб вони могли купити собі все необхідне. Щомісяця люди отримували б ці гроші та могли б купувати, до прикладу, медичні маски, дезінфектори, вітаміни та інше.

Гройсман сказав, що коли він пропонував ці аспекти, його ніхто не послухав. На його думку, в наступному році ми будемо все ще мати наслідки коронавірусу, а чіткої системи донині немає.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, як змінився коронавірус з початку епідемії в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини