Головна Новини Суспільство медицина Експерт назвав симптоми, яких не буває при COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт назвав симптоми, яких не буває при COVID-19

COVID-19 кожна людина переносить по-різному

27 листопада 2020, 00:30 comments2567
Поділіться публікацією:

Коронавірусна інфекція, яка в цьому році потрясла весь світ, має кілька характерних симптомів, але захворювання протікає у всіх по-різному і може давати різні ускладнення. Лікар Сергій Грош перерахував симптоми, які не зафіксували у людей, які перехворіли на вірус.

Експерт назвав симптоми, яких не буває при COVID-19

фото: Shutterstock

Фахівець відзначив, що наразі немає інформації про те, що COVID-19 може вражати органи слуху, селезінку, сечовий міхур, спинний мозок, а також залози внутрішньої секреції. Якщо у пацієнта, який перехворів коронавірус, з'явилися проблеми з перерахованими органами, швидше за все, ускладнення викликане чимось іншим.

Лікар також зазначив, що вірусна інфекція відрізняється від бактеріальної. В першу чергу, вона може супроводжуватися ураженням внутрішніх органів, тому при COVID-19 часто спостерігають ускладнення в роботі легень або серця. Але при захворюванні не страждає слух, як, наприклад, це буває при грипі або застуді.

Нагадаємо, за минулу добу в Україні було встановлено черговий антирекорд за кількістю нових випадків захворювання COVID-19.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чи потрібна вакцинація тим, хто перехворів на коронавірус.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини