Головна Новини Суспільство медицина Чому банани - хороший фрукт для схуднення і скільки їх можна їсти
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому банани - хороший фрукт для схуднення і скільки їх можна їсти

Вживання бананів може бути важливою частиною процесу схуднення, в якому обов'язково повинні бути присутніми фізичні вправи

30 грудня 2020, 01:32
Поділіться публікацією:

Вживання великої кількості фруктів і овочів — один з кращих способів поліпшити своє здоров'я. Насправді, вживання бананів має багато переваг для здоров'я, незалежно від того, чи намагаєтеся ви схуднути або поліпшити здоров'я серця. Про це пише Insider.

Чому банани - хороший фрукт для схуднення і скільки їх можна їсти

Банани

Щоб схуднути, важливо поговорити з лікарем про розробку безпечного і ефективного плану схуднення, який відповідає вашим індивідуальним потребам в галузі охорони здоров'я. Крім правильного харчування, ви також повинні більше займатися спортом і досить спати.

Але вживання більш багатих на клітковину продуктів, таких як банани, може стати хорошим початком для здорового плану схуднення.

Так, в бананах містяться такі корисні речовини:

- Жир, 0 г;
— Натрій, 0 грам;
— Калій, 450 мг;
— Вуглеводи, 30 г;
— Харчові волокна, 3 г;
— Вітамін А;
— Вітамін С;
— Кальцій;
— Залізо.

Середній банан містить 110 калорій, в той час як одна порція полуниці (близько восьми ягід) містить всього 50 калорій. Незважаючи на цю різницю в калоріях, той факт, що банани містять фітохімічні речовини і безліч вітамінів, може зробити важливим доповненням до плану схуднення. Високий вміст клітковини в бананах також може допомогти вам почувати себе ситим протягом більш тривалого часу.

Клітковина в бананах є ключовою частиною їх користі для схуднення. Вона становить 12% від рекомендованої добової норми, що безпосередньо сприяє зниженню ваги. Насправді, вживання в їжу великої кількості клітковини може знизити ризик набору ваги до 30%.

Різне споживання фруктів може піддати людини, що сидить на дієті, впливу цілого ряду ключових поживних речовин. У той час як банани, як відомо, сповнені калію. Банани також містять більше клітковини на порцію, ніж вишні, авокадо або виноград.

Менш стиглі банани мають більш високий рівень крохмалю, особливо стійкого. Цей тип крохмалю може бути корисний для схуднення, тому що він перетравлюється повільніше і допомагає вам відчувати себе більш ситим.

Раніше "Коментарі" писали, що лікарі виявили несподіваний шкоду від стиглих бананів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини