Головна Новини Суспільство медицина Чи варто українцям планувати літні відпустки на тлі пандемії
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи варто українцям планувати літні відпустки на тлі пандемії

Існує три сценарії розвитку подій, що чекатиме на нас влітку

4 лютого 2021, 21:30
Поділіться публікацією:

Значна частина українців вже мріє про відпустку, море та пригоди. Проте постає питання, чи зможуть українці вільно подорожувати цим літом. Відповідь дає віце-прем’єр з питань євроінтеграції Ольга Стефанішина в інтерв’ю ТСН.

Чи варто українцям планувати літні відпустки на тлі пандемії

Що очікувати від пандемії COVID-19 влітку в Україні. Фото: vfokuse.org

Спеціаліст повідомив, що зараз існує три сценарії розвитку подій.

Перший — найгірший, коли карантин продовжать в більшості країнах світу. В такому випадку спланувати якусь грандіозну поїздку за кордон не вийде. Проте віце-прем’єр повідомляє, що українці точно зможе полетіти до Туреччини, Кіпру, Чорногорії, Хорватії, Туніса, Болгарії, Грузії та Албанії.

Другий сценарій передбачає зниження рівня захворюваності в Україні. Це відповідно надасть більші можливості. Інші країни будуть більш прихильно ставитися туристів та скоротять вимоги для тих, хто в'їжджає.

Третій сценарій пов'язаний з інформацією західних видань, в яких йдеться про те, що Україна проведе масову вакцинацію тільки через два роки.

Ольга Стефанішина повідомляє, що цей сценарій вигаданий, оскільки Україна зробить щеплення громадянам раніше. Проблеми з вакцинацією в Україні не буде.

"Ми говоримо про те, що вакцини в Україні будуть вже навесні цього року точно, можливо, й раніше", – пояснила Стефанішина.

Нагадаємо, що записатися на вакцинацію від коронавірусу в Україні можна буде онлайн. Про це детальніше читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" повідомляє, що біля Верховної Ради України зібрався численний мітинг антивакцинаторів. Учасники акції вимагають відмовитися від початку масової вакцинації від коронавірусу, а також зупинити розгляд одного із законопроектів, що передбачає початок щеплень. Про акцію протесту читайте тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини