Головна Новини Суспільство медицина Як змінився перебіг коронавірусу в Україні - основні тенденції
commentss НОВИНИ Всі новини

Як змінився перебіг коронавірусу в Україні - основні тенденції

Інфекціоністка Ольга Голубовська повідомила, що в 2021 році люди хворіють на коронавірус інакше

1 березня 2021, 11:05
Поділіться публікацією:

Провідна інфекціоністка МОЗ Ольга Голубовська повідомила про головні зміни в перебігу коронавірусної хвороби. Інформацію експерт оприлюднила на своїй сторінці в Facebook.

Як змінився перебіг коронавірусу в Україні - основні тенденції

Коронавірус в Україні: названо шокуючі зміни перебігу хвороби. Фото: РБК

За словами Голубовської, у 2021 році люди хворіють на коронавірус інакше. По-перше, збільшилася кількість молоді та осіб віком 30+,

в яких зафіксовано коронавірус. Окрім того, в громадян молодого віку все частіше спостерігаються ускладнення та гострий перебіг хвороби.

Раніше послаблення симптомів коронавірусу спостерігалося з 14-16 дня хвороби. Тепер період одужання значно збільшився.

Голубовська вважає, що причиною цього може бути новий штам коронавірусу.

"З огляду на такі особливості, на жаль, треба очікувати збільшення летальності, зокрема у молодих людей", — підсумувала Ольга Голубовська.

Окрім того, інфекціоністка дала кілька порад медичним працівникам, щодо лікування хворих на коронавірус пацієнтів. Насамперед медикам необхідно орієнтуватися на клініку захворювання, а лабораторні показники оцінювати критично.

Нагадаємо, що фахівці з Національної академії наук України пояснили, яке захворювання під час коронавірусу є найбільш небезпечним. Людям з цією проблемою впоратися з коронавірусною інфекцією найважче. Ситуація погіршується, якщо до того ж це люди похилого віку. Що це за хвороба, читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" повідомляє, що медики настійно рекомендують контролювати свій рівень цукру в крові, щоб уникнути розвитку цукрового діабету. На ранніх стадіях це захворювання можна контролювати, але, якщо ігнорувати його симптоми, можна спровокувати серйозні проблеми зі здоров'ям. Які органи можуть постраждати від захворювання? Читайте тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини