Головна Новини Суспільство медицина Як почувають себе вакциновані українці
commentss НОВИНИ Всі новини

Як почувають себе вакциновані українці

Вакцинація в Україні розпочалася 24-го лютого

25 лютого 2021, 07:50 comments2095
Поділіться публікацією:

Міністр охорони здоров’я та головний санітарний лікар Віктор Ляшко розповів як почуваються вакциновані медики, яким вчора зробили щеплення. Інформацію міністр опублікував на своїй Фейсбук сторінці.

Як почувають себе вакциновані українці

Вакцинація в Україні: як почуваються медики яким зробили щеплення. Фото: vesti92.ru

За словами Ляшка, всі медики знаходяться в хорошому стані, почувають себе добре. Ніяких побічних ефектів від вакцини не спостерігається.

"Поспілкувався телефоном із медичними працівниками, які вакцинувалися першими. Це – Євген Горенко – реаніматолог із Черкас, Людмила Бойко – лікарка мобільної бригади з Вінниці та Ігор Кузін – лікар, який працює у ковідному відділенні в Чернігові. Поцікавився станом після щеплення – усі почувають себе добре і продовжують далі виконувати свою роботу", – заявив Ляшко.

Нагадаємо, що в Україні стартувала вакцинація проти коронавірусу. Першими отримали препарати Київська, Чернігівська, Черкаська та Вінницька області. Щеплення в Україні проводяться з використанням індійської вакцини Covishield від виробників Oxford/AstraZeneca.

Нагадаємо, що раніше сайт "Коментарі" висвітлював думку політолога-міжнародника, бізнес-аналітика Георгія Кухалейшвілі щодо вакцинації в Україні. За його словами, положення, що створилося з затримкою вакцинації проти коронавірусу Україні, вигідно постачальникам ліків, аптечним мережам, чиї інтереси, як і будь-якого бізнесу, лобіюються депутатами. Чому прості середньостатистичні українці безкоштовних вакцин у 2021 році не отримають, читайте в нашому матеріалі.

Також раніше повідомлялося, що Всесвітня організація охорони здоров'я буде виплачувати компенсації громадянам, які матимуть побічні ефекти після вакцинації проти коронавірусу. Йдеться про жителів 92 країн, які беруть участь в міжнародній програмі COVAX. Україна також входить в це число. Як можна буде отримати компенсацію, читайте тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Оля

25 лютого 2021, 09:01

Враз боліти перестали...клоуни


Новини