Жінка, яка пережила клінічну смерть, розповіла про дивних істот

Жінка розповіла про духів, які її застерегли

Багато людей, які пережили клінічну смерть, пам'ятають свої відчуття і розповідають про те, як переміщалися в інші місця. Таку історію розповіла і жінка Мері Ніл, яка ледь не потонула.

Мері плавала з друзями на байдарках, але в одну мить опинилася під водою, де відключилася і не дихала впродовж 30 хвилин. Жінку вдалося відшукати, коли її тіло винесли на берег, то жахнулися, адже воно роздулося й стало багряного відтінку. Однак, на превеликий подив, жінку вдалося повернути до життя і після свого відновлення вона повідала про те, що бачила, коли була без свідомості.

Мері зізналася, що, занурившись у воду вона не відчувала страх або паніку, а навпаки, відчувала якесь заспокоєння й спокій. Вона перемістилася в інший світ, де її дуже тепло зустріли. Жінка йшла стежкою, яка була посипана квітами й бачила безліч духів у фізичному втіленні, вони сказали, що їй пора повертатися, бо її час ще не настав.

Також духи попередили Мері про те, що в майбутньому з її старшим сином трапиться біда. Прокинувшись, постраждала не стала розповідати про застереження чоловікові, але вирішила поділитися своєю подорожжю з людьми й сіла за написання мемуарів. Але через деякий час вона дізналася, що її син потрапив в серйозну аварію.

Однак, багато лікарів говорять про те, що такі "подорожі" після клінічної смерті - нормальне явище і вони не доводять того, що існують інші світи.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що відомий український ведучий Вадим Мічковській (Дядя Жора) вперше розповів, як пережив клінічну смерть.