Жінка народила власну сестру: подробиці неймовірної історії

25-річна шотландка виносила дитину для своєї 49-річної матері

Шотландка стала сурогатною матір'ю для своєї сестри. 25-річна жінка виносила дитину для своєї 49-річної матері та її чоловіка, передає видання Daily Record.

Повідомляється, що мати не змогла самостійно народити малюка, тому раніше пройшла стерилізацію. Перед цим вона заморозила свою яйцеклітину. Коли вона зустріла свого майбутнього чоловіка, то запропонувала власній дочці виносити малюка.

Як з'ясувалося пізніше, яйцеклітина, яка була заморожена у 2014 році, виявилася нежиттєздатною. Тому 25-річна дочка погодилася стати ще й донором яйцеклітини.

Пологи тривали протягом 41 години. Жінка народила дівчинку, яку назвали Віллоу.

"Я народила Віллоу і віддала її відразу матері, без краплі сумніву. Віллоу народилася за допомогою моєї яйцеклітини і сперми Ендрю, але у неї єдина мати, і це точно не я. Ендрю і моя мама хотіли дитину з того моменту, як вони одружилися, але мама була стерилізована - і вона давно про це шкодувала", - зізналася сурогатна мати.

Також відомо, що батьки дівчинки не стануть приховувати дивовижну історію її народження, тому в майбутньому вони мають намір все їй розповісти.

"Її історія незвичайна, але вона народилася в любові, а це найголовніше", - сказала мама новонародженого малюка.

Зараз у жінки вже четверо дітей. А у її 25-річної дочки, яка зважилася на сміливий вчинок, є трирічна дочка.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, в Чехії народилася дівчинка у жінки, яка померла три місяці тому. В одній з клінік міста Брно в Чеській Республіці дитина народилася у жінки, яка була фактично мертва вже три місяці. Про це повідомляє Associated Press. Як повідомила університетська клініка: "Життя організму померлої жінки підтримувалося штучно - щоб дати дитині можливість розвинутися".