Головна Новини Суспільство неймовірно Заліз на церкву: азербайджанець осквернив культурну спадщину Карабаху (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Заліз на церкву: азербайджанець осквернив культурну спадщину Карабаху (відео)

Очевидці назвали це "оскверненням культурної спадщини" Нагірного Карабаху

14 листопада 2020, 23:45
Поділіться публікацією:

Жителі Нагірного Карабаху опублікували відео, де військовослужбовець азербайджанської армії на даху церкви кричить молитви. Очевидці назвали це "оскверненням культурної спадщини" Нагірного Карабаху.

Заліз на церкву: азербайджанець осквернив культурну спадщину Карабаху (відео)

Фото: Комментарии

Раніше в Мережі з'явилися відео втечі вірмен з трьох районів Нагорного Карабаху, які повинні перейти Азербайджану. Вірмени спалюють свої будинки й вирубують ліси в околицях, проводять прощальні церемонії перед від'їздом.

Нагадаємо, документ про припинення вогню, підписаний 10 листопада, передбачає передачу Вірменією Азербайджану значних територій Нагірного Карабаху. Сторони обмінюються тілами загиблих і заручниками, а російські війська залишаються на спірній території на п'ять років (з можливим продовженням терміну). Вірменія повертає Азербайджану Агдамський, Кельбаджарський і Лічінскій райони.

Раніше "Коментарі" дізналися в експертів, які вигоди отримають всі сторони після завершення конфлікту в Нагірному Карабаху і які висновки має для себе зробити Україна. Після оголошення про перемир'я в Нагірному Карабасі в столиці Вірменії почалися акції протесту й масові безлади в декількох містах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини