У ЗСУ офіційно підтвердили призначення Олега Ляшка на посаду комбата

Лейтенанта Ляшка призначили на посаду підполковника

В 11 армійському корпусі ЗСУ опублікували офіційне повідомлення щодо призначення екснардепа Олега Ляшка на посаду командира батальйону безпілотних систем.

Відповідне повідомлення з’явилося на фейсбук-сторінці 11 армійського корпусу ЗСУ.

"Рішення про переміщення лейтенанта Ляшка Олега Валерійовича на посаду командира батальйону безпілотних систем 63-ї ОМБР прийнято на підставі клопотання та плану переміщення командира 63-ї ОМБР.

За даними, отриманими від 63-ї ОМБР, лейтенант Ляшко Олег Валерійович за два роки служби в цій бригаді зарекомендував себе наступним чином:

Щодо безпілотних систем, він одразу почав глибоко вникати в їхню суть та їх роль на полі бою, розуміючи їхню важливість;

Під час його перебування на посадах, пов'язаних із безпілотними системами, була організована робота з відбиття значної кількості механізованих штурмів, знищено сотні одиниць техніки та живої сили противника;

У вересні ББС 63-ї ОМБР увійшов до топ-10 підрозділів за ефективністю серед підрозділів та з'єднань Збройних Сил України щодо ураження живої сили, військової техніки та інших засобів противника з використанням безпілотних систем", – зазначають у ЗСУ.

Враховуючи вищезазначене, командуванням 63-Ї ОМБР та 11 армійського корпусу, було прийнято відповідне кадрове рішення щодо призначення лейтенанта Ляшка Олега Валерійовича на посаду командира батальйону безпілотних систем 63-ї окремої механізованої бригади.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Лейтенанта Олега Ляшка призначили на посаду підполковника комбатом

Колишній народний депутат Олег Ляшко, що служить у ЗСУ, отримав неабияке "підвищення". Про це повідомив інший військовий Денис Ярославський у себе в Фейсбук, де опублікував наказ Міноборони про призначення Ляшка Олега Валерійовича командиром батальйону безпілотних систем управління однієї з бригад ЗСУ.