Головна Новини Суспільство неймовірно У Швеції жінка 30 років тримала сина в ізоляції
commentss НОВИНИ Всі новини

У Швеції жінка 30 років тримала сина в ізоляції

Чоловік десятиліттями був відірваний від суспільства і знаходився під замком у квартирі матері

1 грудня 2020, 10:06
Поділіться публікацією:

Турботливі мами часто перегинають планку в питаннях опіки над улюбленими чадами. Один з таких прикладів хоч і курйозний, але й трагічний, стався у Швеції. Там правоохоронці викрили жінку похилого віку, яка фактично все життя тримала сина під замком.

У Швеції жінка 30 років тримала сина в ізоляції

Чоловік провів 30 років під замком

З 12 років син однієї з мешканок Стокгольма знаходився в повній ізоляції від навколишнього світу. Зараз чоловікові 41 рік. Його виявила родичка турботливої матусі. Вона прийшла доглянути за квартирою, поки господиня знаходилася в лікарні. Всередині приміщення вона побачила переляканого чоловіка і сміття, яке не прибирали десятиліттями. Відзначається, що у бранця були відсутні зуби, а сам він був подряпаний. Жінка зрозуміла, що перед нею — син власниці квартири, якого ніхто не бачив близько тридцяти років.

Знайомі сім'ї стверджують, що мати забрала сина зі школи на початку сьомого класу. Вона вважала, що всі навколо хочуть їм тільки зла. Чоловік, який був відірваний від суспільства протягом десятиліть у важкому стані поміщений в лікарню. Справою зайнялися поліцейські.

Як повідомляв портал "Коментарі", на жаль, іноді зустрічаються недобросовісні матері, які не тільки не займаються вихованням своїх дітей, а ще гірше — намагаються їх продати. Генеральна прокуратура повідомила про те, що мати, яка намагалася продати власного новонародженого сина за 400 тисяч гривень, засудили на шість років за фактом торгівлі людьми. Відомо, що горе-матір'ю виявилася 19-річна жителька міста Маріуполь Донецької області, яка протягом двох місяців шукала клієнтів, які будуть готові купити у неї дитину. За отримані гроші дівчина планувала придбати житло та автомобіль. У прокуратурі також розповіли, що мати спеціально не ставала на обов'язкове врахування в лікарню під час вагітності через те, що спочатку в її планах не було залишити малюка собі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.expressen.se/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини