Головна Новини Суспільство неймовірно У Німеччині випустили настільну гру про коронавірус
commentss НОВИНИ Всі новини

У Німеччині випустили настільну гру про коронавірус

Сенс гри полягає у тому, щоб якнайшвидше закупитися продуками та доставити їх літньому сусіду

25 грудня 2020, 05:30
Поділіться публікацією:

Пандемія вносить свої корективи в буденне життя. COVID-19 стає звичним явищем для людства. Відтак саме коронавірус надихнув чотирьох сестер з Німеччини створити оригінальну настільну гру. 

У Німеччині випустили настільну гру про коронавірус

У Німеччині з'явилася гра про COVID-19. Фото: Reuters

Гру назвали "Корона: Швидше до магазину". Сестри Швардерлапп з німецького міста Вісбаден розробили її ще під час першого локдауну для власної потіхи. Проте батько дівчат був настільки вражений зусиллями доньок, що вирішив запустити гру в продаж. В оформленні гри йому допомагав професійний дизайнер.

Сенс гри полягає у тому, щоб якнайшвидше закупитися продуками в магазині та доставити їх старенькому сусіду. Гра не така легка як здається на перший погляд. По дорозі до літньої людини на вашому шляху може виникнути низка перешкод — ви можете заразитися коронавірусом або ж не знайти необхідних продуктів в магазині, тому що їх давно розібрали. 

В "Короні" може бути від 2 до 4 гравців. Учасники пересуваються за допомогою фішок та карток.

Нагадаємо, що серіал "Хід королеви" подарував шахам друге дихання. Зростаюча популярність гри тепер переходить і на на веб-сайти та потокові сервіси. Тенденція грати в шахи стала помітною і завдяки пандемії коронавірусу, коли люди змушені перебувати вдома в ізоляції. 

Серіал "Хід королеви" подивилися 62 мільйони домогосподарств в перші 28 днів після його виходу.

Також сайт "Коментарі" рекомендує прочитати ознаки того, що ви на межі вигоряння та дає кілька порад, що з цим робити. Як правило, вигоряння вражає людей, особистість яких тісно пов'язана з їх роботою, які люблять все контролювати, а мотивацію вони отримують в ті моменти, коли досягають поставлених цілей і бачать результат своєї роботи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини