У мережі з'явився сайт, де можна послухати звуки лісу з різних куточків світу

Користувачі почують спів різних птахів, шум листя і струмків

На просторах інтернету з'явився сайт, на якому можна послухати спів птахів, звуки лісу або шум річки з різних точок світу. Такий формат дасть багатьом людям можливість "переключитися" і трохи змінити погляд на буденні речі, передає видання lux.

Придумала таку неординарну ідею організація Wild Rumpus, яка також займається проведенням фестивалів під відкритим небом Timber Festival. Такий формат прийшов до авторів тому, що коронавірус позбавив можливості проводити заходи в офлайні, тому вони вирішили створити альтернативу. Сайт називається Sounds of the Forest , на ньому можна у вільному доступі насолодитися звуками лісу або співом птахів з усієї планети.

Директор Wild Rumpus Сара Берд розповіла, що коли в березні почалися жорсткі обмеження, то було прийнято рішення знайти спосіб, щоб допомогти людям об'єднатися з природою. Вона впевнена, що звуки природи надихають і розслаблюють, що необхідно зараз кожному з нас.

Також величезним плюсом нового сайту є не тільки безкоштовне використання, але і можливість самому робити позначки на карті всіх звуків природи. Тому, якщо є що-небудь подібне у вашій музичній колекції, то швидше за переходьте на сайт.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як дерева впливають на наше IQ: думка експертів.