Туристка випадково взяла до рук дуже отруйну істоту (ВІДЕО)

Ця істота може вбити за кілька хвилин

Жінка, яка відпочиває на Балі, вирішила підтримати в руках маленького синьокольчастого восьминога, який, як з'ясувалося, здатний вбити людину всього за кілька хвилин.

Туристка помітила милу істоту та вирішила зробити з ним кілька фотографій та відео. Восьминіг був маленьким і дуже гарним забарвленням, тому і привернув її увагу. Тільки згодом, прочитавши інформацію в інтернеті, вона дізналася, що цей синьокольчастий восьминіг є одним із найотруйніших на планеті. Незважаючи на те, що він маленький, його отрута може вбити 26 людей. Дівчина була шокована і в сльозах зателефонувала батькові, щоби розповісти, що сталося. З нею все добре, вона дивом залишилася живою.

Зазначається, що ці "милі" істоти, що мешкають у водах Тихого океану, досить агресивні і можуть вбити людину за кілька хвилин. І протиотруту досі не знайдено. Примітно, що укус такого восьминога практично непомітний і безболісний, тому людина навіть може не знати про те, що її життя в небезпеці. Але потім у жертви починаються проблеми із диханням, а потім параліч. За перших ознак необхідно робити штучне дихання, оскільки отрута паралізує дихальні центри жертви протягом декількох хвилин.

Відеоролик туристки вже набрав понад 7 млн переглядів, користувачі відзначають, що не потрібно контактувати з тваринами, про які ви нічого не знаєте: "Правило №1 дикої природи: якщо на тваринах є яскраві кольори - воно отруйне", "Моє серце б'ється від одного погляду на це", "Це страшно! Вам дуже пощастило", - зазначили користувачі мережі. @kaylinmarie21

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в Мексиці виявили невідому істоту з гострими зубами та без очей.