Головна Новини Суспільство неймовірно Snickers ввів страховку тим, хто неправильно з'їв батончик: компенсації виплачуються ласощами
commentss НОВИНИ Всі новини

Snickers ввів страховку тим, хто неправильно з'їв батончик: компенсації виплачуються ласощами

Компенсація за допущену помилку виплачувалася талонами на отримання батончиків

22 вересня 2020, 21:21
Поділіться публікацією:

"Impact BBDO" - креативне рекламне агентство, що спеціалізується на цифровій та інтерактивній комунікації, провело незвичайну кампанію для виробників батончиків Snickers, застрахувавши людей, які "неправильно" з'їли батончик через почуття голоду. Компенсація за допущену помилку в поїданні ласощів оплачується батончиками — від 2 до 50 штук в залежності від тяжкості "проступку".

Snickers ввів страховку тим, хто неправильно з'їв батончик: компенсації виплачуються ласощами

джерело: dic.academic.ru

Щоб повідомити про допущений промах, користувачі повинні зареєструватися на сайті, повідомити в чаті про деталі своєї помилки і отримати купон на ласощі.

Відомо, що для розробки алгоритму по оцінювання заявок, Snickers консультувався з реальними страховиками і ризик-аналітиками, беручи до уваги такі фактори, як час дня, настрій, місцезнаходження, частоту і ступінь впливу помилки. Ці дані були внесені в програму AI чат-бота, який за допомогою алгоритму аналізував ключові слова, що звучали в повідомленні про "інцидент".

У підсумку, зіставивши всі перераховані вище дані, програма виробляла окрему для кожного "страхового" випадку компенсацію.

"Ця кампанія відрізняється від традиційних 1+1 промо, які історично пропонують тільки фінансову цінність для покупця без користі для значущості бренду, дозволивши нам створити цінність за допомогою промо", — відзначили в компанії.

За час акції продажі Snickers виросли на 18%, на 21% зросло відвідування магазинів. На 30% зросла асоціація бренду зі словом "голод".

Як раніше повідомляли "Коментарі", знайдені сім причин, щоб радіти приходу осені.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини