Головна Новини Суспільство неймовірно "Шлях Абхазії": у мережі з'явилися свіжі знімки стадіону "Донбас Арена"
commentss НОВИНИ Всі новини

"Шлях Абхазії": у мережі з'явилися свіжі знімки стадіону "Донбас Арена"

Фотографії демонструють занепадницький вид замість колишньої слави після шести років правління проросійських самозванців в Донецьку

20 липня 2020, 21:21 comments2451
Поділіться публікацією:

Сьогодні в інтернеті з'явилися останні фотографії, які зображують сквер навколо стадіону "Донбас Арена", який став заручником шестирічного правління бойовиків. Одним з тих, хто став поширювати фото з мережі Facebook, став користувач під псевдонімом Сергій Наумович.

"Шлях Абхазії": у мережі з'явилися свіжі знімки стадіону "Донбас Арена"

На думку блогера, вибір, які зробили жителі регіону в 2014 році, став фатальним і знімки це досить красномовно це демонструють.

"Чуваки, у вас була одна з найкращих команд Європи, яка грала на кращому у Східній Європі стадіоні, а вісім років тому тут був центр футбольного світу всієї планети, були прекрасні перспективи! Але ви вибрали шлях Абхазії..", — підписав автор свій пост.

" target="_blank">

Судячи по знімках, територія навколо стадіону давно не зустрічалася з газонокосаркою, абсолютно не упорядковується для місцевих жителів і навіть не створює видимості надії, що сюди колись приїдуть туристи. Та й афіша на стінах "Арени" дає уявлення про тих командах, які там зараз грають: це провал і апатія для всіх світових вболівальників, які колись сюди приїжджали.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українські лікарі змогли ідентифікувати тіло медичного працівника. який загинув під час обстрілу на Донбасі, коли евакуював поранених.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини