Головна Новини Суспільство неймовірно Серце не билося 45 хвилин: туриста, який впав в горах, повернули до життя
commentss НОВИНИ Всі новини

Серце не билося 45 хвилин: туриста, який впав в горах, повернули до життя

Врятувати туриста вдалося за допомогою ЕКМО

17 листопада 2020, 11:40
Поділіться публікацією:

Американські лікарі врятували життя чоловікові, після того, як його серце зупинилося на 45 хвилин. Зараз пацієнт йде на поправку і почувається добре.

Серце не билося 45 хвилин: туриста, який впав в горах, повернули до життя

фото з відкритих джерел

Дивовижна історія трапилася з туристом Майклом Кнапінскі, який разом з друзями вирушив у засніжені роки в Національний парк Маунт-Рейнір (штат Вашингтон). Вони розійшлися в різні боки, але домовилися зустрітися в призначеному місці. Коли Майкл не прийшов, друзі почали бити на сполох. Виявилося, що чоловік впав під час хуртовини та втратив свідомість. Він був госпіталізований в лікарню і помер у відділенні невідкладної допомоги.

Однак, лікарі продовжили боротися на його життя. За допомогою апарату ЕКМО, який перекачує кров з організму, насичує її киснем і очищає від вуглекислого газу, а потім повертає назад в тіло, чоловіка вдалося повернути до життя. Його серце не билося 45 хвилин, але медики стабілізували його стан і через два дні він прийшов до тями, нічого не пам'ятаючи про те, що трапилося.

У Майкла є численні забої, обмороження, але в цілому він відчуває себе добре і йде на поправку.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що пацієнтові пересадили серце, яке перед операцією пережило справжні "пригоди".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини